Se extinde rețeaua de gaze în Someșu Rece

Trimite și altora

Suma de 1.000.000 de lei din fondul de rezervă al forului administrativ județean urmează a fi acordată comunei Gilău, în vederea sprijinirii proiectului care prevede înființarea unui sistem de distribuție a gazelor naturale în localitatea Someșu Rece.

,,?????????? ?? ????????? ?? ??????????? ?????? ????, ?? ??????? ?? ??????? ?????????? ?? ??????????, ???? ????????????????? ??? ????? ?? ?????? ?????????, ?? ??? ???????. ???? ??????????? ??????? ??????? ????? ?? ?????????? ?? ?????????? ???? ???????? ?????? ?? ?????? ?????? ?????? ?? ??????????? ??? ??????????, ??? ?? ????? ?? ?? ?????? ??????????? ?? ??????????? ? ??????? ?????? ???? ?????????? ??? ????” a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Valoarea totală a proiectului de extindere a rețelei de distribuție a gazelor în localitatea Someșu Rece este de 4.393.311, fără TVA. În vederea implementării acestei inițiative, comuna Gilău are încheiat un contract de realizare a lucrărilor cu o companie de profil, aceasta din urmă contribuind cu suma de 194.696 lei, fără TVA, la acoperirea costurilor pentru serviciile de asistență tehnică. Totodată, societatea în cauză va realiza recepția și punerea în funcțiune a obiectivelor din proiect.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY