Se extinde rețeaua de gaze în Someșu Rece

Trimite și altora

Suma de 1.000.000 de lei din fondul de rezervă al forului administrativ județean urmează a fi acordată comunei Gilău, în vederea sprijinirii proiectului care prevede înființarea unui sistem de distribuție a gazelor naturale în localitatea Someșu Rece.

,,𝐶𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑐𝑎𝑙𝑧𝑖𝑟𝑒 𝑖𝑛 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑠𝑢 𝑅𝑒𝑐𝑒, 𝑖𝑛 𝑠𝑝𝑒𝑐𝑖𝑎𝑙 𝑙𝑎 𝑛𝑖𝑣𝑒𝑙𝑢𝑙 𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑣𝑎𝑡𝑎𝑚𝑎𝑛𝑡, 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑛𝑒𝑐𝑜𝑟𝑒𝑠𝑝𝑢𝑛𝑧𝑎𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑝𝑢𝑛𝑐𝑡 𝑑𝑒 𝑣𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑐𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑣, 𝑙𝑎 𝑜𝑟𝑎 𝑎𝑐𝑡𝑢𝑎𝑙𝑎. 𝑃𝑟𝑖𝑛 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑚𝑒𝑑𝑖𝑢𝑙 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑖 𝑎𝑙𝑜𝑐𝑎𝑟𝑖 𝑑𝑜𝑟𝑖𝑚 𝑠𝑎 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑖𝑚 𝑙𝑎 𝑎𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑢𝑛𝑜𝑟 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖 𝑜𝑝𝑡𝑖𝑚𝑒 𝑑𝑒 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑢 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑒𝑙𝑒𝑣𝑖𝑖 𝑠𝑖 𝑝𝑟𝑒𝑠𝑐𝑜𝑙𝑎𝑟𝑖𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒, 𝑑𝑎𝑟 𝑠𝑖 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑠 𝑙𝑎 𝑢𝑛 𝑠𝑖𝑠𝑡𝑒𝑚 𝑐𝑒𝑛𝑡𝑟𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑑𝑖𝑠𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑡𝑖𝑒 𝑎 𝑔𝑎𝑧𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑜𝑡𝑖 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑧𝑜𝑛𝑎” a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Valoarea totală a proiectului de extindere a rețelei de distribuție a gazelor în localitatea Someșu Rece este de 4.393.311, fără TVA. În vederea implementării acestei inițiative, comuna Gilău are încheiat un contract de realizare a lucrărilor cu o companie de profil, aceasta din urmă contribuind cu suma de 194.696 lei, fără TVA, la acoperirea costurilor pentru serviciile de asistență tehnică. Totodată, societatea în cauză va realiza recepția și punerea în funcțiune a obiectivelor din proiect.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 1 =