Se extinde canalizarea menajeră pe trei străzi din Cluj-Napoca

Trimite și altora

Achiziția publică în vederea contractării lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră pe trei străzi din municipiul Cluj-Napoca: Haller Karoly, Galaction Liviu Munteanu și Nicolae Pătrașcu a fost demarată de către Compania de Apă „Someș” SA, operator regional în cadrul căruia Consiliul Județean (CJ) Cluj este acționar majoritar.

Investiția vizează construirea a cca 1,4 km de rețea de canalizare, cu racordurile aferente la utilizatori. De asemenea, pentru optima funcționare a rețelei, va fi amplasată o stație de pompare a apei uzate.

„𝘈𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘻𝘪 𝘢𝘶 𝘤𝘶𝘯𝘰𝘴𝘤𝘶𝘵, 𝘳𝘦𝘤𝘦𝘯𝘵, 𝘰 𝘥𝘦𝘻𝘷𝘰𝘭𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘭𝘦𝘳𝘢𝘵𝘢 𝘢 𝘴𝘱𝘢𝘵𝘪𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘳𝘦. 𝘋𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘮𝘰𝘵𝘪𝘷, 𝘢𝘮 𝘥𝘦𝘤𝘪𝘴 𝘴𝘢 𝘯𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘭𝘪𝘤𝘢𝘮 𝘪𝘯 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘦𝘥𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘤𝘦𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘪𝘦𝘴𝘤 𝘢𝘪𝘤𝘪 𝘴𝘢 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘯𝘰𝘳𝘮𝘢𝘭𝘦, 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘱𝘭𝘪𝘯𝘢 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵𝘢 𝘪𝘨𝘪𝘦𝘯𝘪𝘤𝘰-𝘴𝘢𝘯𝘪𝘵𝘢𝘳𝘢 𝘴𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘧𝘰𝘳𝘵” a transmis președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Valoarea estimată a contractului este de 1.480.952 lei, finanțarea fiind asigurată de Consiliul Județean Cluj prin intermediul Fondului de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID) constituit împreună cu Compania de Apă în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − four =