Free Market Road Show, în Senatul României

Trimite și altora

După doi ani în care evenimentele au desfășurat în mediul online, pentru prima dată de la izbugnirea pandemiei de COVID 19, Free Market Road Show vor avea loc, din nou, live. Cele mai importante grupuri de reflecție, cercetători, oameni de afaceri și experți în politici vor avea ocazia să se întâlnească și să discute soluții la unele dintre cele mai presante probleme actuale, cum ar fi libertatea individuală, democrația, politica monetară, inovarea, comerțul și lanțurile de aprovizionare, durabilitatea, geopolitica și multe altele.

Tema: Efectele suprapunerii crizelor actuale asupra economiei globale

Data evenimentului Program : 10:00 – 13:30, în : 08.04.2022

Loca: Senatul Romaniei Free Market Road Show București

The Free Market Road Show, cu peste 400 de speakeri, oferă soluții pro piață la problemele actuale în 40 de țări din Europa.

Foto: Digi24.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleToate cele 58 drumuri județene sunt incluse în programul de reabilitare sau întreținere
Next articleClujToday: Portul Constanța, folosit pentru exporturile ucrainene
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − fifteen =