Trei noi destinații de vacanță de pe Aeroportul din Cluj

Trimite și altora

Compania aeriană Wizz Air aduce a șaptea aeronavă pentru baza din Cluj-Napoca și introduce trei noi destinații. 

Astfel, pasagerii români pot călători acum din Cluj-Napoca către insula Corfu în fiecare marți și sâmbătă, primul zbor decolând pe 2 august. În plus, celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli și Torino vor deveni operaționale din 3 august, în zilele de miercuri și duminică. Toate cele trei destinații noi către frumoasele țări mediteraneene sunt perfecte pentru vacanțele de familie și evadările din timpul sezonului estival, pline de cultură, istorie, mâncare delicioasă, plaje pline de viață și experiențe memorabile.

Noile destinații Wizz Air din Cluj-Napoca, România sunt:

  • Cluj-Napoca – Corfu, în zilele de marți, sâmbătă , din 2 august – 19,99 EUR/ 99 RON;
  • Cluj-Napoca – Napoli, în zilele de miercuri, duminică, din 3 august – 19,99 EUR/ 99 RON;
  • Cluj-Napoca – Torino, în zilele de  miercuri, duminică, din 3 august – 19,99 EUR/ 99 RON.

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, a anunțat că va adăuga o nouă aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca. Noua aeronavă Airbus A321ceo se va alătura flotei de la începutul lunii august, va crește numărul de aeronave ale companiei aeriene în Cluj-Napoca la șapte și va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor.

Noua aeronavă permite lansarea a trei noi rute din Cluj-Napoca către Corfu, în Grecia, și Napoli și Torino, în Italia, precum și creșterea frecvențelor pentru alte 10 rute. Aceste suplimentări recente ale programului de zbor permit Wizz Air să ofere servicii la tarife ultra-reduse de pe Aeroportul Internațional Cluj. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY