Președintele CJ Cluj s-a întâlnit cu locuitorii din Pălatca VEZI unde și când va merge data următoare

Trimite și altora

Președintele Consiliului Județean (CJ )Cluj, Alin Tișe, a reluat seria întâlnirilor cu cetățenii din județ.

Alături de vicepreședintele forului administrativ județean, domnul Marius Mînzat, de consilieri județeni și de reprezentanți ai instituțiilor cu competențe în dezvoltarea infrastructurii de transport și utilități publice din mediul rural, domnul Alin Tișe s-a întâlnit cu locuitorii din comuna Pălatca.

Una dintre problemele ridicate a fost cea legată de situația drumului județean 161G care traversează localitatea și care creează disconfort, în special din cauza prafului. Locuitorilor le-a fost comunicat faptul că această problemă va fi remediată în cel mai scurt timp, împreună cu antreprenorul lucrării.

Extrem de aplicate, discuțiile au vizat și alte probleme privind dezvoltarea locală, în special cele legate de extinderea rețelelor de apă și canalizare, aceste aspecte fiind discutate direct cu directorul Companiei de Apă „Someș”, prezent la întâlnire. De asemenea, profitând de prilej, cetățenii prezenți au mulțumit pentru preluarea și integrarea de către Consiliul Județean, în rețeaua drumurilor județene, a drumului care leagă reședințele comunelor Pălatca și Geaca.

„𝘈𝘮 𝘢𝘷𝘶𝘵 𝘰 𝘪𝘯𝘵𝘢𝘭𝘯𝘪𝘳𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘵𝘳𝘶𝘤𝘵𝘪𝘷𝘢 𝘤𝘶 𝘰𝘢𝘮𝘦𝘯𝘪𝘪 𝘥𝘪𝘯 𝘗𝘢𝘭𝘢𝘵𝘤𝘢, 𝘪𝘯 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘮 𝘥𝘪𝘴𝘤𝘶𝘵𝘢𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮𝘦𝘭𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘭𝘦, 𝘤𝘩𝘪𝘢𝘳 𝘭𝘢 𝘦𝘪 𝘢𝘤𝘢𝘴𝘢. 𝘐𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘢𝘳𝘦, 𝘷𝘰𝘮 𝘤𝘢𝘶𝘵𝘢 𝘤𝘦𝘭𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘣𝘶𝘯𝘦 𝘴𝘰𝘭𝘶𝘵𝘪𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘳𝘦𝘻𝘰𝘭𝘷𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘵𝘶𝘵𝘶𝘳𝘰𝘳 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘴𝘦𝘮𝘯𝘢𝘭𝘢𝘵𝘦” a precizat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Următoarea întâlnire programată cu cetățenii județului va avea loc în data de 12 mai, ora 16:00, la Săndulești.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × 4 =