Se extind rețelele de apă și canalizare din comuna Mociu

Trimite și altora

Compania de Apă „Someș” SA, operator regional de apă aflat sub autoritatea Consiliul Județean (CJ) Cluj, a scos la licitație lucrările de extindere a rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare din localitatea Mociu.

Localitatea dispune, în prezent, de un sistem public de alimentare cu apă potabilă și canalizare menajeră, gestionat de Compania de Apă Someș. Însă, pe fondul extinderii fondului locativ, mai multe gospodării situate de-a lungul drumului județean DJ 150 și a mai multor străzi, au rămas neracordate la aceste rețele.

Astfel, pentru alimentarea cu apă a tuturor locuințelor, Consiliul Județean și Compania de Apă Someș au luat decizia extinderii rețelelor de apă și canalizare pe o lungime cumulată de 3,1 km. Noile conducte vor fi conectate la rețelele publice existente.

„𝘈𝘮 𝘥𝘦𝘤𝘪𝘴 𝘴𝘢 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘵𝘢𝘮 𝘤𝘶 𝘱𝘦𝘴𝘵𝘦 300 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘦𝘶𝘳𝘰 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘢 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘦𝘥𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘹𝘪𝘴𝘵𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘔𝘰𝘤𝘪𝘶. 𝘓𝘢 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘦𝘪, 𝘤𝘤𝘢. 50 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘪 𝘨𝘰𝘴𝘱𝘰𝘥𝘢𝘳𝘪𝘪 𝘷𝘰𝘳 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘢 𝘥𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘱𝘰𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢 𝘴𝘪 𝘤𝘢𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦” declară președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Investiția, estimată la o valoare de 1.576.100 de lei, este finanțată de Consiliul Județean Cluj din fondul IID al Companiei de Apă Someș SA, constituit din redevența și impozitul pe profit virate forului administrativ județean și returnate Companiei pentru investiții.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY