Se extind rețelele de apă și canalizare din comuna Mociu

Trimite și altora

Compania de Apă „Someș” SA, operator regional de apă aflat sub autoritatea Consiliul Județean (CJ) Cluj, a scos la licitație lucrările de extindere a rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare din localitatea Mociu.

Localitatea dispune, în prezent, de un sistem public de alimentare cu apă potabilă și canalizare menajeră, gestionat de Compania de Apă Someș. Însă, pe fondul extinderii fondului locativ, mai multe gospodării situate de-a lungul drumului județean DJ 150 și a mai multor străzi, au rămas neracordate la aceste rețele.

Astfel, pentru alimentarea cu apă a tuturor locuințelor, Consiliul Județean și Compania de Apă Someș au luat decizia extinderii rețelelor de apă și canalizare pe o lungime cumulată de 3,1 km. Noile conducte vor fi conectate la rețelele publice existente.

„?? ????? ?? ???????? ?? ????? 300 ?? ??? ?? ???? ????????? ?? ????????? ? ????????? ????????? ????????? ??? ?????. ?? ??????? ???????????, ???. 50 ?? ??? ?????????? ??? ????????? ?? ??? ???????? ?? ??????????” declară președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Investiția, estimată la o valoare de 1.576.100 de lei, este finanțată de Consiliul Județean Cluj din fondul IID al Companiei de Apă Someș SA, constituit din redevența și impozitul pe profit virate forului administrativ județean și returnate Companiei pentru investiții.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY