Rețeaua de alimentare cu apă potabilă din comuna Frata va fi extinsă

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a emis autorizația de construire în vederea extinderii rețelei de alimentare cu apă potabilă în localitățile Frata, Pădurea Iacobeni și Poiana Frății, din comuna Frata.

Concret, proiectul constă în realizarea unor conducte de apă în lungime de peste 5.000 de metri în cele trei sate, precum și un număr de 17 branșamente la imobile, până la limita de proprietate. Mai mult, în vederea efectuării unei distribuiri corespunzătoare a apei potabile pentru consumatorii din Soporu de Câmpie, în localitate va fi amenajată o stație de pompare.

„𝑁𝑒 𝑑𝑜𝑟𝑖𝑚 𝑐𝑎 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑝𝑒 𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒𝑔 𝑡𝑒𝑟𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑢𝑙 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑎 𝑎𝑖𝑏𝑎 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑠 𝑙𝑎 𝑢𝑡𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑙𝑒 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑒 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟𝑒 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖 𝑑𝑒𝑐𝑒𝑛𝑡. 𝐼𝑚𝑝𝑟𝑒𝑢𝑛𝑎 𝑐𝑢 𝐶𝑜𝑚𝑝𝑎𝑛𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝐴𝑝𝑎 𝑑𝑒𝑝𝑢𝑛𝑒𝑚 𝑒𝑓𝑜𝑟𝑡𝑢𝑟𝑖 𝑎𝑠𝑡𝑓𝑒𝑙 𝑖𝑛𝑐𝑎𝑡 𝑡𝑜𝑡𝑖 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑖𝑖 𝑠𝑎 𝑏𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑒𝑧𝑒 𝑑𝑒 𝑎𝑝𝑎 𝑝𝑜𝑡𝑎𝑏𝑖𝑙𝑎 𝑙𝑎 𝑠𝑡𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑑𝑒 𝑑𝑒 𝑐𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒” spune președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Investiția este gestionată de Primăria comunei Frata. După finalizarea lucrărilor și realizarea etapei de recepție, rețeaua va fi preluată în sistem centralizat de către Compania de Apă Someș SA, societate al cărei acționar majoritar este Consiliul Județean Cluj.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY