Rețeaua de alimentare cu apă potabilă din comuna Frata va fi extinsă

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a emis autorizația de construire în vederea extinderii rețelei de alimentare cu apă potabilă în localitățile Frata, Pădurea Iacobeni și Poiana Frății, din comuna Frata.

Concret, proiectul constă în realizarea unor conducte de apă în lungime de peste 5.000 de metri în cele trei sate, precum și un număr de 17 branșamente la imobile, până la limita de proprietate. Mai mult, în vederea efectuării unei distribuiri corespunzătoare a apei potabile pentru consumatorii din Soporu de Câmpie, în localitate va fi amenajată o stație de pompare.

„?? ????? ?? ?????????? ?? ?? ?????? ?????????? ????????? ?? ???? ????? ?? ??????????? ??????? ???????? ???? ???? ??????. ???????? ?? ???????? ?? ??? ??????? ???????? ?????? ????? ???? ???????? ?? ??????????? ?? ??? ???????? ?? ????????? ?? ????????” spune președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Investiția este gestionată de Primăria comunei Frata. După finalizarea lucrărilor și realizarea etapei de recepție, rețeaua va fi preluată în sistem centralizat de către Compania de Apă Someș SA, societate al cărei acționar majoritar este Consiliul Județean Cluj.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY