Finanțare județeană pentru infrastructura școlară din 7 comune clujene

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a alocat, în cadrul ședinței ordinare din data de 29 septembrie 2022, 𝟕𝟗𝟐.𝟔𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 pentru acoperirea cheltuielilor urgente și necesare de reparații și reabilitare termică a șase unități de învățământ școlar și preșcolar din județ precum și pentru achiziția unui microbuz școlar.

Din suma alocată, 160.000 lei au fost atribuiți Primăriei comunei Panticeu pentru achiziția unei centrale termice noi pentru 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 “𝐈𝐮𝐥𝐢𝐮 𝐇𝐚𝐭𝐢𝐞𝐠𝐚𝐧𝐮” 𝐝𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐢𝐜𝐞𝐮. Tot în vederea achiziției unei centrale termice noi, pentru 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐒𝐚𝐧𝐦𝐚𝐫𝐠𝐡𝐢𝐭𝐚, au fost aprobați 130.000 lei Primăriei comunei Mica. În același timp, 110.000 de lei au fost acordați Primăriei comunei Sânmărtin pentru reabilitarea termică a 𝐒𝐜𝐨𝐥𝐢𝐢 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐂𝐮𝐭𝐜𝐚.

Alți 70.000 de lei au fost alocați pentru reparații la 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭𝐚 𝐒𝐚𝐥𝐚𝐭𝐫𝐮𝐜 și la 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐬𝐞𝐢𝐮 din comuna Cășeiu unde, urmare a fenomenelor meteorologice din această perioadă s-au produs daune la pereții exteriori ai clădirilor de învățământ. De asemenea, au fost alocați 55.000 de lei pentru reparația acoperișului 𝐒𝐜𝐨𝐥𝐢𝐢 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐒𝐮𝐚𝐭𝐮. Încă 17.600 de lei au fost direcționați de Consiliul Județean pentru reparații curente la acoperișul 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭𝐞𝐢 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐁𝐨𝐫𝐬𝐚, acoperiș care a fost avariat în urma fenomenelor meteorologice din luna august.

Nu în ultimul rând, Consiliul Județean Cluj a decis alocarea a 250.000 de lei în vederea achiziționării unui 𝐦𝐢𝐜𝐫𝐨𝐛𝐮𝐳 care să fie folosit de cei 85 de elevi care fac naveta la 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐫𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐬.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fifteen − 10 =