Vezi bugetul alocat pentru modernizarea drumurilor județene clujene, în 2023

Trimite și altora

Un proiect de hotărâre care vizează aprobarea programelor de lucrări de modernizare și reabilitare, respectiv de întreținere și reparare a drumurilor județene în anul 2023, a fost inițiat la nivelul județului Cluj.

„?????????????? ??????? ??????, ?? ?? ???? ??????, ??? ?????? ???????????? ???????? ??? ??????????? ????????. ?? ??? ???, ?? ??????????, ?? ??????????? ????????, ?????? ????? ?? ???????? ??????????? ???????? ?????? ?? ??????????. ?????? ?? ?????, ?? ??????? ?????????? ??????? ?????????? ?? ???? ?? ???? ?? ???????????? ????-???? ?????? ???? ???? ????????” a precizat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

În ceea ce privește lucrările de întreținere curentă și periodică, se propune alocarea sumei de 40.000.000 de lei cu TVA, vizate fiind toate cele 63 de drumuri județene aflate în administrarea forului administrativ județean.

Totodată, în baza programului de lucrări de reabilitare și modernizare a drumurilor județene, se propune alocarea, din bugetul județului, a sumei de 5.000.000 de lei, cu TVA, urmând a fi executate lucrări pe două drumuri județene.

Acestora li se adaugă și proiectele din fonduri europene nerambursabile care au ca scop modernizarea și reabilitarea ”Drumului Bistriței” format din trei sectoare de drum situate pe drumurile județene DJ 172A, DJ 161G și DJ 161, precum și continuarea lucrărilor în vederea finalizării acestora sau demararea lucrărilor pe alte patru drumuri județene.

În același timp, în 2023 Consiliul Județean va întocmi studii geotehnice, expertize tehnice și servicii de proiectare în vederea modernizării și reabilitării a nu mai puțin de 20 de drumuri județene.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY