A început Târgul Gaudeamus la Cluj

Trimite și altora

Clujul găzduiește o nouă ediție a Târgului Gaudeamus Radio România. Evenimentul este o adevărată sărbătoare a iubitorilor de carte bună. Târgul s-a deschis azi, la ora 12.00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Târgul Gaudeamus Radio România aduce în Cluj edituri din întreaga țară, precum și autori prețuiți de cei care iubesc lectura. Președintele ediției din acest an este scriitorul Alex Moldovan.

În Piața Unirii din Cluj, în ambientul dominat de ansamblurile gotice și baroce, au fost înălțate tradiționalele pavilioane care au devenit parte a brandului celui mai apreciat festival de carte. Există 61 de standuri cu carte românească și străină, editate în mai multe limbi, cu muzică și cu jocuri educative.

Cei care iubesc literatura vor avea parte de peste 30 de sesiuni de lansare de carte și de întâlniri cu autorii volumelor. Printre aceștia se va număra și președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, care va fi prezent sâmbătă la Târgul Gaudeamus Radio România. Acest eveniment continuă și proiecte apreciate, precum Invitați de nota 10: Olimpicii României, Concursul Național de Lectură Mircea Nedelciu, Miss Lectura sau concursuri on-line organizate de Radio România, cu premii în cărți.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY