Opera Națională Română își mută concertele în Cluj Innovation Park

Trimite și altora

Artiștii Operei Naționale Române din Cluj au găsit o modalitate inedită de a organiza spectacole. De la declararea stării de urgență, ei nu s-au mai întâlnit cu publicul, deoarece concertele lor nu au mai putut fi găzduite în sala de spectacole a operei. De aceea, în perioada verii, concertele au fost mutate în aer liber la Cluj Innovation Park, proiectul dezvoltat de Primăria Cluj-Napoca pe Dealul Lombului.

Spectacolele în aer liber ale Operei Naționale Române din Cluj vor avea loc vinerea și sâmbăta. În fiecare vineri, spectacolele vor avea loc în piațeta de lângă Centrul Regional de Excelență în Industriile Creative. Vor putea lua parte maximum 100 de persoane, grupate la 25 de mese instalate de un restaurant din Cluj. Vor exista seri tematice, sub genericul Opera a la carte, care vor îmbina muzica și gastronomia, spune directorul de marketing al operei clujene, Cristian Avram.

În fiecare sâmbătă, va fi organizat câte un Opera picnic. În prețul biletului de intrare va fi inclus și un coșuleț de picnic. Concertele vor avea loc în amfiteatrul verde, înierbat, din Cluj Innovation Park și vor include maximum 500 de spectatori. Programul artistic este deosebit de interesant, spune dirijorul David Crescenzi.

Organizatorii concertelor spun că vor vor fi respectate toate regulile sanitare, de la dezinfectare la distanțare socială.

Comments

comments

SHARE
Previous articleStudiu regional despre risipa alimentară – Inițiatorii vor un milion de respondenți
Next articleSâncraiu, comuna cu 46 de pensiuni la 1600 de locuitori
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 + eleven =