Pensiunile pentru animale au mare trecere la Cluj

Trimite și altora

La Cluj înflorește un domeniu foarte nișat: cel al pensiunilor pentru animale. În general, astfel de pensiuni sunt înființate de medici veterinari, care iau în gazdă animalele de companie ale clujenilor. În pensiunile de animale, câinii, pisicile și celelalte animale de companie sunt îngrijite, hrănite, deparazitate și tratate.

Pensiunile pentru animale au început să devină tot mai profitabile, în contextul în care clujenii sunt tot mai preocupați de animalele lor de companie. Acest lucru înseamnă că ei sunt dispuși să cheltuiască sume rezonabile pentru bunăstarea prietenilor cu blană, cu pene sau cu solzi. Pensiunile pentru animale funcționează, de obicei, pe lângă cabinetele sau clinicile veterinare.

De aceea, în aceste pensiuni, animalele lăsate în vacanță primesc îngrijiri profesioniste, hrană de calitate, dar și tratamente pentru diferite afecțiuni. Prețurile pentru cazarea, hrănirea și tratarea animalelor depind foarte mult de durata cazării, de tipul de hrănire și de ce fel de îngrijiri veterinare primesc acestea. Practic, medicii veterinari pot să ofere o gamă foarte largă de tipuri de îngrijiri, de la simpla deparatizare până la transfuziile de sânge pentru căței, care sunt foarte utile în combaterea diferitelor tipuri de cancer cu care se confruntă acești prieteni ai omului.

De aceea, prețurile din pensiunile de animale pot varia între 30 și 200 de lei pe zi. În afara Clujului există și pensiuni de mari dimensiuni, care pot prelua și animale pentru sport și vânătoare, în principal cai de călărie, dar și ponei, ogari sau prepelicari.

Comments

comments

1 comentariu

  1. Este minunat sa vedem ca pensiunile pentru animale sunt in curs de dezvoltare in Cluj. Acesta este un semn bun ca proprietarii de animale de companie incep sa-si protejeze prietenii lor cu blana si ca animalele primesc acum ingrijirea de care au nevoie. As vrea sa le multumesc tuturor medicilor veterinari care infiinteaza aceste pensiuni si le dau ocazia animalelor sa fie hranite si tratate corect. Din nefericire, multe animale de companie sunt abandonate in Cluj an de an si asta se intampla si in alte orase din tara. Pensiunile pentru animale pot deveni raspunsul la problema numeroaselor animale de companie care se afla in grija RAS, insa numai prin implicarea clujenilor le putem oferi aceasta sansa.

LEAVE A REPLY