E On lansează un program de burse pentru studentele la Poli

Trimite și altora

Compania germană E On lansează o nouă inițiativă: un programul de burse pentru studentele din mediul universitar tehnic.

Programul Burse@E.ON este adresat de data aceasta numai studentelor din anii de studiu II, III și IV, care urmează cursurile uneia dintre următoarele patru universități cu profil tehnic: „Gheorghe Asachi” Iași, „Ștefan cel Mare” Suceava, „Lucian Blaga” Sibiu sau Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

Studentele trebuie să fie integraliste, media generală a anului anterior de studiu să nu fie mai mică de 8,50 și această medie să fie menținută pe toată durata studiilor. Perseverența academică în domeniul energiei electrice, respectiv cel al gazelor naturale, se răsplătește cu o bursă privată în cuantum de 1.500 lei pe lună, până la finalizarea studiilor.

Înscrierile se fac până la data de 13 octombrie pe site-ul companiei E.ON România în secțiunea dedicată. Ulterior, între 16-23 octombrie, va avea loc partea de evaluare și interviurile. Sprijinul financiar urmând va fi acordat cu începere de la 1 noiembrie a.c.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY