Licitație pentru refacerea infrastructurii deteriorate de intervențiile la apă și canalizare

Trimite și altora

Compania de Apă „Someș” SA a scos la licitație lucrările de refacere a infrastructurii deteriorate în urma intervențiilor și reparațiilor ivite pe traseul conductelor de apă și canalizare.

Conform documentației tehnice, lucrările de refacere a tramei stradale se vor desfășura în zona rurală a județului Cluj, respectiv pe teritoriul celor 64 de comune aflate, în acest moment, în administrarea operatorului Compania de Apă „Someș”.

Astfel, în situația apariției unor avarii la rețelele de alimentare cu apă şi canalizare, Compania de Apă „Someș” are obligația de a interveni în regim de urgență pentru rezolvarea acestora. Acest lucru impune, de cele mai multe ori, spargerea străzilor, a trotuarelor sau a spațiilor verzi. Ulterior efectuării reparațiilor, respectiv după umplerea gropilor cu balast compactat, lucrarea este predată operatorului economic câștigător al licitației, care va avea obligația de a reface trama stradală afectată.

Lucrările se vor derula în baza unui acord-cadru, valoarea contractelor subsecvente încheiate variind în funcție de volumul lucrărilor efectuate și de cantitățile de materiale folosite pe perioada celor doi ani de valabilitate a convenției.

Valoarea estimată a viitorului acord-cadru este cuprinsă între 2.046.082 lei pentru cantitățile minime estimate și 2.530.817 pentru cantitățile maxime estimate.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 aprilie 2024, ora 15:00.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY