Licitație pentru refacerea infrastructurii deterioarate de reparațiile rețelei de apă

Trimite și altora

Compania de Apă „Someș” SA, societate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a scos la licitație lucrările de refacere a infrastructurii deteriorate în urma intervențiilor și reparațiilor apărute la rețelele de apă și canalizare din municipiul Cluj-Napoca.

Această nouă procedură vine în completarea celei similare, demarate în luna februarie 2022, și care a vizat teritoriul celor 75 de comune clujene.

„𝐼𝑛𝑑𝑖𝑓𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑑𝑒 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑡𝑖𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑜𝑟 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑣𝑒𝑛𝑡𝑖𝑖 𝑙𝑎 𝑟𝑒𝑡𝑒𝑙𝑒, 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡 𝑠𝑎 𝑙𝑒 𝑟𝑒𝑧𝑜𝑙𝑣𝑎𝑚 𝑖𝑛 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑠𝑐𝑢𝑟𝑡 𝑡𝑖𝑚𝑝 𝑠𝑖 𝑐𝑢 𝑢𝑛 𝑑𝑖𝑠𝑐𝑜𝑛𝑓𝑜𝑟𝑡 𝑚𝑖𝑛𝑖𝑚 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑧𝑜𝑛𝑎 𝑠𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑛𝑡𝑖𝑖 𝑙𝑎 𝑡𝑟𝑎𝑓𝑖𝑐. 𝑇𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒, 𝑡𝑟𝑜𝑡𝑢𝑎𝑟𝑒𝑙𝑒 𝑠𝑖 𝑠𝑝𝑎𝑡𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑣𝑒𝑟𝑧𝑖 𝑎𝑓𝑒𝑐𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑟𝑒𝑎𝑑𝑢𝑠𝑒 𝑙𝑎 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑖𝑛𝑖𝑡𝑖𝑎𝑙𝑎” spune președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Astfel, în situația apariției unor avarii în sistemul de alimentare cu apă şi canalizare, Compania de Apă Someș S.A. intervine în regim de urgență pentru rezolvarea acestora, fapt care impune, de cele mai multe ori, spargerea străzilor și a trotuarelor. După efectuarea reparațiilor, respectiv după umplerea gropilor cu balast compactat, lucrarea este predată operatorului economic câștigător al licitației, care va avea obligația de a reface trama stradală afectată.

Valoarea estimată a viitorului acord cadru este cuprinsă între 4.310.385 lei și 6.472.923 lei, valoarea contractelor încheiate variind în funcție de volumul lucrărilor efectuate și de cantitățile de materiale folosite pe perioada celor doi ani de valabilitate a convenției.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × 5 =