Licitație pentru refacerea infrastructurii deterioarate de reparațiile rețelei de apă

Trimite și altora

Compania de Apă „Someș” SA, societate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a scos la licitație lucrările de refacere a infrastructurii deteriorate în urma intervențiilor și reparațiilor apărute la rețelele de apă și canalizare din municipiul Cluj-Napoca.

Această nouă procedură vine în completarea celei similare, demarate în luna februarie 2022, și care a vizat teritoriul celor 75 de comune clujene.

„?????????? ?? ??????? ??????? ??????????? ?? ??????, ???? ????????? ?? ?? ???????? ?? ??? ??? ????? ???? ?? ?? ?? ?????????? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ?? ?????? ????????????? ?? ??????. ????? ?????????, ?????????? ?? ???????? ????? ???????? ??????? ??????? ?? ?????? ????????” spune președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Astfel, în situația apariției unor avarii în sistemul de alimentare cu apă şi canalizare, Compania de Apă Someș S.A. intervine în regim de urgență pentru rezolvarea acestora, fapt care impune, de cele mai multe ori, spargerea străzilor și a trotuarelor. După efectuarea reparațiilor, respectiv după umplerea gropilor cu balast compactat, lucrarea este predată operatorului economic câștigător al licitației, care va avea obligația de a reface trama stradală afectată.

Valoarea estimată a viitorului acord cadru este cuprinsă între 4.310.385 lei și 6.472.923 lei, valoarea contractelor încheiate variind în funcție de volumul lucrărilor efectuate și de cantitățile de materiale folosite pe perioada celor doi ani de valabilitate a convenției.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY