Cluj Senior Village: O nouă oază pentru seniori inaugurată în județul Cluj

Trimite și altora

Pe data de 5 iunie, comuna Apahida din județul Cluj a fost martora inaugurării oficiale a celei mai recente rezidențe pentru seniori din zonă, Cluj Senior Village. Situată la doar 10 km de Cluj-Napoca, această rezidență face parte din lanțul de rezidențe marca Valea Izvoarelor Senior Living, o companie de prestigiu cu peste 9 ani de experiență în oferirea de soluții de viață pentru seniori în România.

Evenimentul de inaugurare a adunat aproximativ 120 de participanți, printre care s-au numărat actuali rezidenți, colaboratori, echipa de management a proiectului și autorități locale. Aceștia au contribuit la crearea unui spațiu sigur, demn și primitor pentru seniorii din județul Cluj și nu numai.

Cluj Senior Village se remarcă prin designul său inovator și facilitățile de excepție. Rezidența oferă apartamente spațioase și moderne, spații de socializare interioare și exterioare generoase, mai multe zone pentru servit masa, un salon de pictură, bibliotecă, salon de kinetoterapie și un spațiu verde impresionant de peste 6.000 mp, cu parc amenajat și lac.

Noul centru pentru seniori din Apahida poate găzdui 120 de rezidenți în 64 de apartamente, atât single cât și double. În prezent, 35 de seniori beneficiază deja de servicii de îngrijire și asistență medicală de calitate în această locație. Îngrijirea și supravegherea medicală sunt asigurate de o echipă de profesioniști, incluzând un medic specialist în reumatologie și recuperare, medic de familie, medic geriatru, asistenți medicali, infirmiere, kinetoterapeut și ergoterapeut. Personalul este prezent 24/7 pentru a asigura confortul și siguranța locatarilor.

Cluj Senior Village oferă pachete de servicii care acoperă toate nevoile seniorilor, incluzând asistență la activitățile zilnice, supraveghere medicală, măsurarea parametrilor vitali, administrarea medicației, aplicarea tratamentelor medicale perfuzabile și injectabile, îngrijirea rănilor, curățenia apartamentului, spălatul rufelor, pregătirea și servirea mesei, gimnastica de grup și activități de socializare precum pictură, cor, jocuri de societate și lucru manual. Aceste activități sunt menite să încurajeze interacțiunea între locatari și să ajute la menținerea și îmbunătățirea funcțiilor cognitive.

Proiectul Cluj Senior Village are un impact economic semnificativ la nivel local. În prezent, 25 de persoane sunt angajate aici, și se estimează că numărul angajaților va crește la aproximativ 60 până la sfârșitul acestui an, conform declarațiilor lui Călin Sarchiz, Fondator și Director General Valea Izvoarelor Senior Living, făcute în timpul ceremoniei de inaugurare. Investiția în acest proiect se ridică la 4 milioane de euro.

Valea Izvoarelor Senior Living, cu sediul în Târgu Mureș, a fost fondată în urmă cu 9 ani, având misiunea de a revoluționa sectorul îngrijirii seniorilor din România. Compania deține și operează două rezidențe pentru seniori, Cluj Senior Village și Mureș Senior Village (inaugurată în 2015), și construiește primul complex de case destinate seniorilor din România, în județul Mureș, la Valea Izvoarelor.

Contact

Pentru mai multe detalii despre companie și pachetele de servicii disponibile în cadrul Cluj Senior Village, vizitați www.valeaizvoarelor.com. Pentru o ofertă de preț personalizată, contactați-o pe Nicoleta Phaff, Director Vânzări Cluj Senior Village, la 0770 822 528.

Comments

comments

Nu sunt comentarii