Încep înscrierile pentru EMBA University of Hull

Trimite și altora

ubbee_infografic-incepere-inscrieri_11-10-2016

Școala de business britanică din Cluj-Napoca, EMBA University of Hull, începe înscrierile pentru cea de a treia generație de cursanți. Primele cursuri vor avea loc în luna februarie 2017, vor fi susținute de profesori de la University of Hull şi vor dura doi ani.

Primele două generații de cursanți ai EMBA University of Hull numără aproape 60 de personae.

Condițiile de admitere la EMBA University of Hull sunt următoarele: minimum trei ani de experienţă în management, după terminarea facultății; rezultate foarte bune la licenţă şi atestat de limbă engleză (Cambridge, IELTS, PTE Academic sau Lingua – Business English). Investiţia în aceste studii este de 7.500 euro/an, sumă care poate fi achitată în rate, în condițiile oferite de Banca Transilvania.

EMBA University of Hull este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). Școala de business a fost lansată în februarie 2014 printr-un parteneriat între mediul universitar şi cel de business, dintre Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania şi Electrogrup.

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × five =