BERD a acordat o linie de finanțare de 40 de milioane de euro Băncii Transilvania

Trimite și altora

berdBanca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a acordat o linie de finanțare în valoare de 40 de milioane de euro Băncii Transilvania. Banii vor fi utilizați pentru a finanța proiecte din domeniul eficienței energetice.

Concret, Banca Transilvania va finanța proprietarii de locuințe, asociațiile de proprietari și furnizorii de servicii pentru a crește eficiența energetică a clădirilor rezidențiale. Potrivit directorului regional al BERD, Matteo Patrone, această linie de finanțare este necesară deoarece cele mai multe dintre locuințele din România au fost construite în perioada 1960 – 1990 și au un nivel scăzut de eficiență energetică.

Claudiu Pădurean

Comments

comments

SHARE
Previous articleAproape 70 de francize în 10 ani pentru AVBS Credit
Next articleRFI: Emmanuel Macron este învestit preşedinte al Franţei
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen − 3 =