Agricultura românească, în pragul unui nou scandal european

Trimite și altora

Agricultura românească ar putea deveni victima unui nou scandal european, afirmă europarlamentarul clujean Daniel Buda, liderul organizației PNL Cluj. El citează publicația The Black Sea, care a scris că milioane de ouă ar fi fost retrase de pe rafturile magazinelor din Germania, Belgia și Olanda.

Motivul este acela că ouăle ar fi fost contaminate cu un insecticid produs în România și care a fost folosit în mai multe ferme din Uniunea Europeană. Acest insecticid este interzis în produse alimentare destinate consumului uman.

Europarlamentarul PNL de Cluj cere ministrului PSD al Agriculturii, Petre Daea, să ceară aflarea adevărului în acest caz. Dacă nu, spune Daniel Buda, există riscul să apară suspiciuni legate și de ouăle produse în România, iar producătorii români să rămână cu ouăle nevândute.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTurism istoric: Secretele bisericii lui Horia din Buru
Next articleO sculptură de Brâncuși, printre cele mai scumpe opere de artă vândute în prima jumătate a lui 2017
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − 12 =