Publicația britanică The Spectator recomandă Sighișoara turiștilor din Regatul Unit

Trimite și altora

Publicația britanică The Spectator recomandă Sighișoara drept destinație convenabilă pentru turiștii din Regatul Unit. Săptămânalul britanic menționează că orașul transilvănean este locul de naștere al lui Vlad Țepeș, cel care a inspirat personajul Dracula din romanul omonim al lui Bram Stoker.

De asemenea, redactorii publicației britanice oferă o serie de ponturi cititorilor săi. Printre recomandările publicației britanice se numără vizitarea vechii cetăți medievale și a turnurilor sale, dar și a bisericii evanghelice sau a Scării Școlarilor, o scară acoperită de lemn care îi proteja pe elevii care urcau spre vechea școală din deal.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMihai Ionescu, ANEIR: România este încă dependentă de importuri. Ce ar trebui să facă statul român
Next articleRomânii încep din nou să exporte miere în Asia
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

7 + six =