Atos va cumpăra Siemens Convergence Creators. Cum va fi afectată subsidiara din Cluj a Siemens

Trimite și altora

Compania Atos, specializată pe transformare digitală, a anunțat că va cumpăra Siemens Convergence Creators Gmbh. Această divizie a grupului german Siemens își care conducerea în Viena.

Tranzacția ar urma să fie finalizată la finalul lunii decembrie, după ce va fi verificată de autoritățile antitrust. Această tranzacție va oferi un impuls dezvoltării Atos, care va integra soluțiile de software și de hardware de care dispune această divizie a Siemens. Însă cel mai important aspect al tranzacției este faptul că echipa Atos va beneficia de aportul celor 800 de specialiști care lucrează în domeniul dezvoltării digitale pentru Siemens în subsidiarele sale din Germania, Statele Unite și România. În țara noastră, Siemens are centre de specialiști în domeniul digital în Cluj-Napoca și în Brașov. Aceștia ar urma să fie preluați de Atos, potrivit TransylvaniaToday.ro.

 

Foto: Siemens

Comments

comments

SHARE
Previous articleBATRA 2017: Mediul rural, sursă de inspirație pentru arhitecți
Next articleRFI: Șef din ANAF, reținut de DNA pentru mită de 1 milion de euro
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three − two =