Mina Iosif din Salina Turda intră în circuitul turistic

Trimite și altora

Aceasta va avea teren de sport și 6 nivele. Odată finalizată construcția acestora, suprafața desfășurată a minei va crește, de la 3 mii, la circa 8 mii de metri pătrați. Pe cele șase nivele ce vor fi amenajate în Mina Iosif sva exista o sală de conferințe, un centru de tratament cu aerosoli, un teren de sport, precum și alte dotări destinate uzului turiștilor care vor vizita mina. Legătura între nivele se va asigura cu un ascensor central. Cabina liftului va avea o capacitate de 15-20 de persoane. La suprafața minei se va construi un punct de observație, dar accesul turiștilor se va putea face numai prin interior, potrivit studiului de soluție pentru modernizarea Minei Iosif, din Salina Turda, prezentat, în premieră, săptămâna aceasta, conducerii societății ce administrează ocna turdeană, autorităților publice locale și presei, potrivit actualitateadearieș.ro.

Sursa foto: salinaturda.eu

Comments

comments

SHARE
Previous articleNTT Data și Rotary au lansat proiectul IT4Seniors. Cum sunt dezvoltate competențele digitale pentru pensionari
Next articleCine este noul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty − 3 =