Tronsonul 4 al autostrăzii A3, între Turda și Sebeș, este gata, dar nu e circulabil

Trimite și altora

Tronsonul 4 al autostrăzii Sebeş-Turda, de 16,3 km, dintre Turda şi localitatea Decea este gata, dar încă nu a fost dat în folosiță.

Din motive de siguranță, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu își asumă deschiderea tronsonului decât după ce lucrările vor fi 100% gata. Acest lucru ar urma să se întâmple, cel mai probabil, în primăvară. În judeţul Cluj mai este gata un tronson de autostradă, între Gilău şi Nadăşel, de 8,7 km, pe care nu se poate circula, pentru că nu este gata podul care să facă legătura între această bucată şi cea dintre Gilău şi Câmpia Turzii.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: Drumul Apusenilor, finanţat de Uniunea Europeană
Next articleAnaliștii financiari prevăd devalorizarea leului în 2018
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × 3 =