WhatsApp nu va mai rula pe o serie de telefoane vechi

Trimite și altora

Una dintre cele mai populare aplicații mobile din lume, WhatsApp, nu va mai funcționa, din 1 ianuarie, pe mai multe modele de telefoane. Este vorba de smartphone-uri ceva mai vechi care, chiar daca sunt perfect funcționale, nu vor mai putea rula această aplicație.

Astfel, WhatsApp nu va mai functiona pe iPhone 3GS, lansat in 2009, si nici dispozitivele cu iOS 6, adica iPhone 4, 4S, sau 5 pe care nu a fost actualizata ultima versiune a sistemului de operare – iOS 10. De asemenea, nici pe BlackBerry OS şi BlackBerry 10 şi nici pe Windows Phone 8.0 şi versiunile anterioare. WhatsApp a anunțat că aceste telefoane au jucat un rol important în succesul aplicației, dar ca nu dispun de toate capacitățile de care au nevoie pentru a extinde caracteristicele aplicației.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCrăciun la Cotroceni. Ce a primit micul Rege
Next articleAgențiile de spionaj cibernetic își pierd angajații. Specialiștii în software preferă să lucreze la Facebook sau Google
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × one =