2.000 de locuri de muncă, oferite la Târgul de Cariere

Aproximativ 2.000 de locuri de muncă și de stagii plătite de practică sunt oferite în cadrul Târgului de Cariere găzduit de Sala Polivalentă din Cluj. Multe dintre aceste slujbe sunt oferite de companii multinaționale, însă sunt și companii antreprenoriale care plănuiesc să se extindă în perioada următoare și care au nevoie de angajați. În privința domeniilor, multe dintre aceste locuri de muncă sunt disponibile în comerț, în firme de inginerie, dar și în centre care fac outsourcing de servicii. În acest caz este vorba mai ales de servicii financiare și de cele care presupun relațiile cu clienții. Târgul de Cariere de la Cluj continuă și mâine.

Peste 60 de companii care vor să recruteze noi angajați sunt prezente la Târgul de Cariere. Evenimentul a stârnit un mare interes printre tinerii din Cluj, spune reprezentanta organizatorilor, Alina Agafiței.

Printre companiile prezente se numără și firme din domeniul noilor tehnologii. Nu doar cei care vor să se angajeze au motive să treacă pe la Târgul de Cariere. Organizatorii festivalului Electric Castle încearcă să recruteze 600 de voluntari.

Târgul de Cariere a atras tineri și din alte județe ale Transilvaniei, care vor să se mute la Cluj. 

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

16 + 6 =