Holcim intră pe piața construcțiilor din România, cu o abordare originală

Trimite și altora

Compania elvețiană Holcim, specializată în producția de materiale de construcție, intră pe piața românească a construcțiilor cu o abordare originală. Este vorba de Aplytec, o rețea de aplicatori profesioniști, prin intermediul căreia compania va oferi un nou serviciu – execuție de platforme și pardoseli din beton.

Rețeaua este formată în prezent din 19 firme de construcții, evaluate și selectate de către Holcim România. Aceste companii agreate Holcim sunt specializate în lucrările de punere în operă a soluțiilor oferite de companie, acoperind aria de pardoseli din beton decorative sau utilitare pentru sectorul rezidențial și comercial, cât și pentru cel industrial. Din punct de vedere geografic, Aplytec corespunde cu dispunerea la nivel național a celor 13 stații ecologice de betoane ale Holcim România, respectiv în județele Prahova, Dolj, Brașov, Sibiu, Mureș, Cluj, Bihor, Satu Mare, Timisoara și municipiul București.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUniunea Europeană va investi 272 de milioane de euro în Autostrada Sebeș-Turda
Next articlePaul Brummell: Brexitul nu ar trebui să producă dificultăți britanicilor care trăiesc în Transilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

six + 16 =