Pădurea Hoia Baciu, promovată în presa britanică

Trimite și altora

Presa britanică promovează din nou Pădurea Hoia Baciu de lângă Cluj pentru turiștii amatori de mistere. Mai multe articole au apărut în perioada în care British Airways a anunțat că va avea zboruri directe între Londra și Cluj-Napoca, iar alte companii aeriene au reluat ori se pregătesc să reia zborurile dintre principalul aeroport din Transilvania și orașe din Regatul Unit.

De un mare succes s-a bucurat un articol publicat de The Travel. Publicația internațională descrie cu lux de amănunte aspectul pădurii de la marginea Clujului, despre care mulți cred că ascunde energii ciudate, activități paranormale ori aterizări ale unor nave extraterestre. De la redeschiderea hotelurilor, turiștii au început să revină pentru a explora această pădure, spune reprezentanta unui hotel din zonă.

Articolele din presa internațională i-au mobilizat și pe activiștii de mediu. Ei cer autorităților să păstreze pădurea în forma ei actuală și să împiedice amenajarea unor drumuri prin această pădure, dorite de investitorii din domeniul imobiliar.

Comments

comments

SHARE
Previous articleArta creată la Cluj, tot mai bine cotată la nivel internațional
Next articleScenariile după care se redeschid școlile, incluse pe harta UBB
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eleven + fifteen =