Cioloș cere demisia lui Dăncilă

Trimite și altora

Președintele Mișcării România Împreună, fostul premier Dacian Cioloș, cere demisia premierului Viorica Dăncilă. El crede că, de fapt, România este neguvernată și că liderii PSD trebuie să înțeleagă faptul că au o responsabilitate față de cei care i-au votat. De asemenea, Dacian Cioloș este de părere că actualul Guvern pune în pericol șansa unui mandat bun al României ca președinte al Consiliului European.

Dacian Cioloș a mai adăugat că foarte mulți dintre cetățenii României încep să simtă pe propria lor piele efectele politicilor publice duse Guvernul PSD. El mai afirmă că cea mai bună soluție pentru România ar fi organizarea de alegeri anticipate.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMoment istoric: Banca Transilvania a devenit prima bancă din România
Next articleClujul de ieri: Bacsisul, cuvantul magic cu care depasesti obstacolele
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 + four =