Consiliul Judeţean a aprobat modernizarea ambulatoriului Spitalului de Boli Infecţioase

Trimite și altora

Ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase va fi modernizat cu ajutorul unei finanţări nerambursabile oferite de Uniunea Europeană. Valoarea finanţării este de 10,4 milioane de lei, la care se adaugă o cofinanţare oferită de Consiliul Judeţean, în valoare de aproape 1,6 milioane de lei, potrivit ClujToday.ro.

 

Printre echipamentele noi care vor fi cumpărate se numără unele dintre domeniul radiologiei şi imagisticii medicale, dispozitive chirurgicale, echipamente din domeniul endoscopiei, precum şi sisteme de electroterapia şi pentru terapie laser. În fiecare an, unitatea medicală oferă consultaţii pentru aproximativ 200.000 de pacienţi.

Comments

comments

SHARE
Previous articleOryx, un proiect inovator cu un potențial uriaș
Next articleFederația Patronatelor din Turism lansează programul ”Litoralul pentru toți”
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × 4 =