Oryx, un proiect inovator cu un potențial uriaș

Trimite și altora

O inovație care își propune să revoluționeze industria capitalului de risc prin utilizarea tehnologiei Blockchain, Oryx este disponibilă și pentru români.
Proiectul are un potențial uriaș și este susținut de o echipă multiculturală puternică care implementează un plan de afaceri pe termen lung și o viziune inovatoare.

Oryx EcosystemEcosistemul Oryx reprezintă primul model integrat de blockchain independent susținut de active cu valoare reală. La fel ca și Ethereum, Oryx este proiectat să găzduiască o serie de aplicații decentralizate și integrate cu propriile active digitale: OryxCash și tokenul de utilitate OryxCoin, care este o criptomonedă PoS de generația a 3-a. Platforma de Blockchain este flexibilă, scalabilă și interoperabilă, ca o platformă de ultimă generație. Spre deosebire de competitorul său Ethereum, OryxCoin și OryxCash sunt construite special pentru investiții în propriul mediu strict controlat, care investește pe baza unor valori fundamentale și clasice de analiză a afacerii.
Ecosistemul Oryx va avea un impact pozitiv în întreaga industrie crypto aducând o soluție care este benefică pentru toți cei implicați. Puteți afla mai multe detalii pe site-ul: https://www.oryxian.com

OryxCash
OryxCash este o bancă digitală și un ICO în curs de desfășurare pentru următorii 20 de ani. Specialiștii au decis că la o perioadă de 5 ani, va avea un ICO pentru a strânge fonduri pentru proiecte noi. OryxCash este criptomoneda start-up-urilor, care va fi folosită ca un instrument de tokenizare a procesului de finanțare pentru companii noi. OryxCash va folosi și inteligență artificială dezvoltată de Oryx. ICO-ul pentru OryxCash a început în 20 august și puteți afla mai multe informații pe site-ul lor web: https://www.oryxian.com
În cazul în care alegeți să participați, puteți beneficia de un bonus de 10% OryxCash.

OryxPay
OryxPay este un card hibrid crypto-fiat care operează în Oryx în parteneriat cu MasterCard sub licența de Crypto EAST Capital Ag din Geneva, un partener cheie al acestui proiect. OryxPay conectează portofelul care conține OryxCash, OryxCoin și alte active digitale. Inovator este faptul că OryxPay va sprijini dezvoltarea companiilor start-up care au nevoie de fonduri.

OryxMasternodeOryxCoin este un token de utilitate, generat din activitatea de minat, cu multiple utilizări și metode de câștig: investire, staking sau masternode. Pentru un masternode, aveți nevoie să dețineți 10.000 de monede. Fiecare block are o recompensă de 10 monede, iar 60% merge la operatorul de masternode. Masternodul trebuie să fie activ tot timpul pentru a fi în lista de masternoduri active. Cu cât este mai mult activ masternodul, cu atât mai importantă este poziția deținută în lista de masternoduri active. De asemenea, cu cât este mai mult activ masternodul, cu atât mai repede vei fi recompensat, pentru că vei găsi blocurile mai repede. Deținerea unui număr decent de OryxCoin poate permite o recompensă de 40% pe block pentru staking și 50% randament al investiției.
Ecosistemul Oryx vine în sprijinul start-up-urilor și companiilor noi și oferă sprijin financiar capitalului inițial, pentru dezvoltarea investiției. Comunitatea Oryx folosește o nouă economie digitală care atrage lumea printr-o modalitate inovatoare de a efectua tranzacții financiare.

Ecosistemul Oryx este construit pe Blockchainul public Nihilo și are trei produse cheie: OryxCoin, OryxCash și OryxPay. De asemenea, monedele OryxCoin pot fi folosite pe platformele Netaites, Moventz, Bartero, un proiect inovator care pune valoare pe profilul social și Nickets, prima piață descentralizată în care utilizatorii pot cumpăra Nicket și pot intra în tombole și competiții pentru a câștiga anumite premii.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × 5 =