2.000 de locuri de muncă, oferite la Târgul de Cariere din Cluj

Trimite și altora

Târgul de Cariere Cluj va avea loc pe 3 și 4 octombrie 2018 la Sala Polivalentă. Peste 2000 de locuri de muncă sunt disponibile, atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență.

Peste 60 de companii, îi așteaptă pe candidați cu oferte de muncă atractive. Cele mai multe posturi disponibile sunt domeniul în domeniul Inginerie, Resurse umane, Marketing, Retail, Administrativ, Consultanță sau Juridic. Una din noutățile acestei ediții este platforma I love my job Academy. Axată pe dezvoltarea personală și profesională a candidaților, platforma reunește trei activități: conferința I love my job, concursul de public speaking Job Heroes in Action și concursul de debate în limba română Always Right.

În cadrul conferinței I love my job publicul va avea ocazia să interacționeze cu 10 speakeri din diverse domenii, care își vor împărtăși poveștile. La Târgul de Cariere Cluj, candidații au oportunitatea de a vizita standurile de simulare de interviu, negociere de salariu, dar și de consiliere profesională și legislație a muncii. Totodată, participanții la eveniment au ocazia de a-și compara salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată prin intermediul eJobs. Prin intermediul eJobs, se introduce digitalizarea CV-ului. Cu ajutorul unei noi aplicații, numită CV2GO, toate CV-urile de la Târgul de Cariere Cluj vor fi colectate într-un singur loc. Candidații își vor imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSchimb de bune practici între administrațiile locale din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara
Next articlePROTEST: MASS-MEDIA SUB ATACUL PUTERII
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 1 =