Ferma din Viișoara a fost construită în perioada comunistă, iar după anul 1989 a cunoscut o perioadă de decădere. În momentul privatizării, ea se afla pe marginea falimentului, își amintește Ovidiu Onișor.
În momentul preluării fermei, el se pregătea pentru a deveni profesor. Însă tatăl său i-a cerut să îl ajute să pună pe roate afacerea familiei, astfel că Ovidiu Onișor a luat decizia de a deveni fermier. De aceea, după ce a terminat prima facultate, el a redevenit student, de data aceasta la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj.
Ferma din Viișoara este acum una dintre cele mai solide din Transilvania. Ea dispune de vitele sale, de utilaje mecanizate pentru hrana animalelor și pentru muls, de zone pentru reproducție, dar și de terenurile și utilajele necesare cultivării terenului. În fiecare zi, ferma din Viișoara livrează către procesatori 5.000 de litri de lapte, iar cantitatea aceasta ar urma să crească în viitorul apropiat.