USAMV pune în vânzare răsaduri de legume, produse în serele universității

Trimite și altora
dav

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca anunță punerea în vânzare, din 15 aprilie, a primelor răsaduri de legume din soiuri românești. Astfel, clujenii vor putea achiziționa răsaduri de tomate – soiurile Inimă de bou, Siriana și Crețe (circa 20.000 de răsaduri în total) -, respectiv de ardei gras, ardei capia, ardei iute și gogoșari (circa 5.000 în total).

Toate răsadurile au fost plantate individual, în ghivece, iar prețul unic pentru fiecare răsad, indiferent de legume, este de 1,90 lei. ”Serele nu asigură ambalajele pentru transportul răsadurilor achiziționate, așa că rugăm doritorii să aducă propriile ambalaje (cutii, lădițe etc). Vânzarea răsadurilor va avea loc, începând de luni, 15 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 15.00, la serele din incinta USAMV Cluj-Napoca (accesul auto se face doar pe la poarta nr. 1 din Calea Mănăștur 3-5, iar accesul fără mașină se poate face și pe la poarta nr. 2, din strada Govora)”, spun reprezentanții universității clujene.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSfârșit de epopee: Clădirea Hexagon va fi, în sfârșit, gata în iunie
Next articleColantarea mașinilor, o modă care prinde tot mai mult la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

14 − 3 =