Light up your winter holidays la Iulius Mall

Trimite și altora

Clujenii sunt invitati sâmbăta, 24 noiembrie, la Iulius Mall, pentru a lua parte la aprinderea luminitelor care decorează centrul comercial, potrivit ClujToday.ro.

 

”Este oficial! Ne-am pregătit intens pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă într-un decor de poveste si lansăm invitatia de a ni te alătura sâmbătă, de la ora 18.00, la evenimentul special de aprindere a luminitelor de Crăciun.

Ne vom reuni în jurul bradului amplasat în Curtea de Onoare, acolo unde îsi va face aparitia si cel mai iubit bătrânel, după ce a defilat într-o paradă alături de prietenii săi, împărtind celor prezenti din energia si bucuria lor. Pomul de Crăciun de la Iulius Mall Cluj are 15 metri înaltime si reprezintă cadoul special al ajutoarelor Mosului. Este împodobit cu spiridusi care pregătesc daruri, decoratiuni tematice si nenumărate luminite, iar baza este o cutie de cadou gigant, simbol al sezonului mult asteptat. Tot aici vei descoperi si coloane imense sub forma unor picioare de spiridusi, care să îti amintească că, în această perioadă, Iulius Mall Cluj se transformă în „Fabrica de cadouri””, spun organizatorii evenimentului.

 

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × two =