Adrian Oros, PNL: Guvernul Dăncilă poate fi răsturnat cu voturile rebelilor din PSD

Trimite și altora

Liberalii clujeni au început să apese pe pedala de accelerație politică. La nivel local, ei au început să strângă semnături pentru a susține construirea Spitalului Regional de Urgență, potrivit ViaCluj.tv.

Acest demers vine în contextul în care Guvernul a anunțat că ar dori să amâne construirea Spitalelor Regionale de Urgență din Cluj-Napoca, Iași și Craiova pentru viitorul exercițiu financiar al Uniunii Europene. Și aceasta în contextul în care Uniunea Europeană a alocat 150 de milioane de euro pentru a finanța aceste proiecte.

În acest context, administrația locală, dominată de coaliția PNL-UDMR, a cerut Guvernului să primească dreptul să construiască spitalul pe cont propriu, după cum spune deputatul Adrian Oros, vicepreședinte la nivel național al PNL.

Însă este posibil ca Guvernul care va da un răspuns oficial cererii trimise de administrația clujeană ar putea să fie altul decât cel în funcție, mai spune Adrian Oros. Și aceasta pentru că Opoziția pregătește o moțiune de cenzură care are șanse să treacă și cu sprijinul rebelilor din PSD.

Despre calculele Opoziției și despre șansele formării unui nou Guvern veți afla din România Via Cluj cu deputatul Adrian Oros, moderată de Claudiu Pădurean.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY