IMAGINI SPECTACULOASE. Centenarul Marii Uniri, serbat la Cluj

Trimite și altora

Centenarul Marii Uniri a fost serbat cu fast la Cluj. La Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii au avut loc concerte folclorice, urmate de concerte ale unor trupe precum Holograf sau Zdop şi Zdup, potrivit ClujToday.ro.

 

În Piaţa Avram Iancu au avut loc proiecţii videomapping, precum şi un foc de artificii. Piaţa Avram Iancu a fost neîncăpătoare pentru mulţimea mare de spectatori veniţi să se bucure de aniversarea celor 100 de ani de la Unirea Transilvaniei cu Regatul României, potrivit ViaCluj.tv.

 

 

Tot azi, parada militară organizată de 1 Decembrie 2018 a strâns o mulţime formată din mii de clujeni. Oamenii au asistat la depuneri de coroane şi jerbe de flori, apoi au asistat la defilarea unităţilor Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului de Interne şi SRI.

 

A urmat apoi un spectacol de artificii de zi şi de confetti. La paradă au asistat şi persoane care au aduc bannere prin care au reproşat Jandarmeriei reporimarea violentă a protestelor din august, de la Bucureşti.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articlePolonezii de la 50 Style investesc în România
Next articleViticultorii din zona Minișului și-au făcut cooperativă. Vor să colaboreze cu clusterul AgroTransilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × two =