Tabără de zi pentru copii, organizată de comunitatea turcă din Cluj

Trimite și altora

Taberele de zi sunt o alternativă la petrecerea timpului în fața televizorului, tabletei sau telefonului. O astfel de tabără de zi a fost organizată de comunitatea turcă din Cluj. Copiii sunt implicați în proiecte artistice, beneficiază de educație tehnologică sau pot să descopere cultura turcă, prin intermediul Turkish Multicultural Business Consortium. Participarea la această tabără este gratuită.

Copiii din Cluj au posibilitatea să aleagă între diferite tabere de zi, care le oferă posibilitatea de a participa la activități deopotrivă educative și relaxante. O astfel de tabără a fost organizată de comunitatea turcă din Cluj, spune Margareta Aslan, cadru didactic universitar.

Participanții la tabără au avut ocazia să participe la cursuri de artă, dar și la cursuri în care au învățat cum să construiască și să programeze roboți, spune profesoara de informatică Doris Nebert.

Toate costurile presupuse de organizarea taberei au fost suportate de membrii comunității turce din Cluj, care reunește oameni de afaceri, cadre universitare, studenți, precum și specialiști în diferite domenii economice. 

Comments

comments

SHARE
Previous articleBT își întărește poziția în sistemul bancar românesc
Next article90 de copii s-au pregătit la Juventus Academy din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen − 11 =