Ludovic Orban: Guvernul vrea să blocheze proiectele cu finanțare europeană câștigate de autoritățile locale

Trimite și altora

Președintele PNL, Ludovic Orban, acuză Guvernul că ar dori să blocheze proiectele cu finanțare europeană câștigate de administrațiile locale, prin trecerea procedurii de control ex ante de la Autoritatea Națională de Achiziții Publice la autoritățile de management. Ludovic Orban este de părere că aceste autorități de management nu au capacitatea administrativă și nici experții necesari pentru a face aceste controale ex ante.

Declarațiile președintelui PNL au fost făcute la Cluj. Ludovic Orban s-a întâlnit cu reprezentanți ai filialelor principalului partid de Opoziție din Regiunea de Nord-Vest, pentru a discuta strategia de campanie pentru alegerile pentru Parlamentul European și proiectele care vor fi incluse în programul de guvernare care va fi propus de PNL pentru alegerile parlamentare din anul 2020.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDigital Park din Chișinău, un Silicon Valley al Moldovei
Next articleTenorul Alessandro Safina revine la Cluj, în 14 februarie
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four + five =