Clujul găzduiește prima școală gratuită de DJ din România

Trimite și altora

Agenția Open deschide porțile primei școli gratuite de DJ din România la Cluj. Între 1 și 5 mai Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariș si Slim Rocka își vor deveni profesori pentru 30 de tineri.


Form Space se va trasforma din locul unde sute de oameni merg la petrecere în cea mai non-conformistă școală.

”Timp de patru zile poți avea materia care nu intră, încă, în curricula școlară și cei mai neobișnuiți profesori. De la artiști care urcă pe scenele mari din România în față a sute și mii de oameni, până la persoane cu o bogată experiență în domeniul evenimentelor.


Cei 30 de tineri vor avea oportunitatea de a-și descoperi și dezvolta abilități pe care nu le pot învăța la școală sau dintr-un tutorial de pe internet. Pentru că a fi DJ înseamnă mai mult decât partea tehnică, vom vorbi și despre pasiune, inteligență emoțională, dezvoltarea empatiei și a muncii în echipă”, spun organizatorii.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday: Turkish Airlines si-a mutat zborurile de la Cluj pe Aeroportul Istanbul
Next articlePensiunile din Carpați își așteaptă oaspeții de Paște
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen + 11 =