ClujToday.ro: Aeroportul din Cluj a ajuns la pasagerul cu numărul 1.000.000

Trimite și altora

Pasagerul cu numărul 1 milion, înregistrat în anul 2019, a fost sărbătorit de către Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj, anunță ClujToday.ro.

Pasagerul cu numărul 1 milion înregistrat în anul 2019 pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca este un pasager al operatorului de zboruri Ryanair, zbor FR 2698 Londra – Cluj-Napoca.

Carmen Mariana Bolba a fost selectată în timpul zborului si premiată la sosirea pe aeroport, în prezenţa reprezentantilor autorităţilor locale, a instituţiilor si organizaţiilor partenere si a reprezentantilor mass media.

Numărul de 1 milion de pasageri a fost atins anul acesta, de către aerogara din Cluj, cu o zi mai repede comparativ cu anul precedent.

Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj atinge pentru a noua oară în istoria sa pragul de 1 milion de pasageri înregistrati într-un an calendaristic, realizare deosebit de importantă ce se datorează atât strategiei de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare, cât si extinderii retelei de rute prin intensificarea negocierilor cu operatorii aerieni.

Comments

comments

SHARE
Previous articleKlaus Iohannis dă vina pe politicieni pentru creșterea euroscepticismului
Next articleCea mai veche carte de bucate din România, retipărită la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × five =