Corina Crețu: Sentimentul de frică a reapărut în societatea românească, iar acest lucru este inadmisibil!

Trimite și altora

Alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai vin într-un moment în care societatea românească este profund divizată, iar în România a reapărut sentimentul de teamă, a declarat la Cluj comisarul european pentru Dezvoltare Regională, Corina Crețu. Ea i-a îndemnat pe români să meargă la urne și să voteze candidații pro-europeni.

Corina Crețu candidează la aceste alegeri din partea partidului Pro România. Ea a anunțat că va demisiona din postul de comisar european la sfârșitul lunii iunie, după ce Autoritatea Electorală Permanentă va valida mandatele noilor europarlamentari care vor reprezenta România. În mod normal, mandatul său de comisar european ar fi trebuit să se încheie în luna noiembrie. Corina Crețu a declarat că, probabil, atribuțiile sale vor fi preluate de un vicepreședinte al Comisiei Europene, până la desemnarea noilor comisari europeni. 

Comments

comments

SHARE
Previous articleUBB, partener în proiectul de cercetare CONVERGE
Next articleAntreprenorul Sigina Luca explică de ce candidează pentru Parlamentul European
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 2 =