UBB atrage tot mai mulți studenți din Ungaria – Ce specializare are cel mai mare succes

Trimite și altora

Universitatea Babeș-Bolyai atrage tot mai mulți studenți din Ungaria la linia sa maghiară. Cea mai de succes specializare este Psihologie – Învățământ la Distanță. În Ungaria, nu există această specializare. Cei mai mulți dintre studenții la Psihologie în limba maghiară sunt angajați ai departamentelor de resurse umane ale companiilor din Ungaria.

Universitatea Babeș-Bolyai oferă una dintre cele mai complexe structuri multiculturale de studiu din această parte a Europei. Facultățile universității clujene oferă studii în română, maghiară, germană, engleză și franceză. ”Oferta diversificată atrage în fiecare an sute de studenți din străinătate”, spune prorectorul Anna Soos.

”În ultimii ani, a crescut foarte mult interesul unor studenți din Ungaria, care învață la specializări care nu se regăsesc în oferta universităților din țara vecină”, spune prorectorul Anna Soos.

În acest moment, Universitatea Babeș-Bolyai oferă 244 de specializări la nivel de licență, 217 de specializări la nivel de masterat și multe programe de studiu la nivel de doctorat și post-doctorat.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY