De ce Floreștiul se află în topul prețurilor la imobiliarele industriale

Trimite și altora

Studiile realizate de consutanți din domeniul imobiliar arată că unele dintre cele mai scumpe proprietăți din țară din domeniul industrial și logistic sunt cele din comuna clujeană Florești.

Terenurile destinate activităților economice au ajuns să fie mai scumpe decât cele din nordul Bucureștiului.

Totuși, cea mai scumpă zonă din Transilvania rămâne Apahida. Prețurile sunt ridicate datorită interesului investitorilor pentru Apahida și Florești.

Care sunt motivele pentru care companiile doresc să se dezvolte în Florești, aflăm de la primarul comunei, Horia Șulea, invitat la România via Cluj.

Comments

comments

SHARE
Previous articleHotelul Univers T, modernizat cu bani dintr-un credit
Next articleFenomenul Untold: Clujenii își închiriază curțile și grădinile drept locuri de campare pentru cei care vin cortul
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nineteen − 2 =