Cum avem grijă de plante în sezonul rece, sfaturi de la specialiști

Trimite și altora

Știați că trandafirii cresc mai frumos, cu tija mai lungă, dacă le puneți calciu lichid în sol și vitamine care să le accelereze metabolismul? Acesta este doar unul dintre secretele unor culturi de flori frumoase și profitabile, împărtășit de Ing. Răzvan Bulugea, director al Departamentului Ornamentale din cadrul Holland Farming, invitat în emisiunea Grădinarii, de la Via Cluj TV.

Specialistul a vorbit și despre temperaturile optime care trebuie asigurate pentru cultura Crăciuniței, dar și a altor flori, cum ar fi Cyclamen, Primula, Viola, mușcate, trandafiri sau petunii.

În asigurarea condițiilor optime de creștere au un rol important și îngrășămintele de bază și hidrosolubile. Concentrația de substanțe și dozajul este, de asemenea, secretul obținerii unor flori frumoase și durabile, o adevărată ”rețetă a succesului”. Aflați mai multe de la specialistul Răzvan Bulugea, invitat la Via Cluj tv.

Comments

comments

SHARE
Previous article3,5 milioane de euro pentru iluminatul inteligent din școli
Next articleClujul de ieri: Mica Publicitate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 + 11 =