O zonă din județul Cluj devine pol de atracție pentru companiile belgiene

Trimite și altora

Zona Turda – Câmpia Turzii a devenit un pol care atrage tot mai multe investiții belgiene și care cunoaște o dezvoltare rapidă. Deja, două mari companii au investit în total aproximativ 75 de milioane de euro, iar interesul companiilor belgiene rămâne ridicat, potrivit ClujToday.ro.

Investitorii belgieni sunt atrași de zona Turda – Câmpia Turzii datorită faptului că reușesc să găsească forță de muncă bine calificată. De asemenea, prețul proprietăților industriale este mai mic decât în Cluj-Napoca. Un alt motiv este faptul că zona este conectată cu două autostrăzi, Transilvania și Turda – Sebeș. Cea mai mare investiție a fost realizată în domeniul industriei alimentare. Cu ajutorul unei investiții mai mari de 62 de milioane de euro, o companie belgiană, La Lorraine, a construit cea mai mare fabrică de pâine din România, spune reprezentantul ei, Răzvan Boșomoiu.

Ce alte companii belgiene au investit deja sau își plănuiesc investiții în viitorul apropiat în această zonă, aflați de AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleDe anul viitor, nu mai scoți laptopul la control pe aeroportul din Cluj
Next articlePlatformă de food delivery, lansată la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

six + 9 =