Clujul, recomandat drept destinație de vacanță de către redacția The Guardian

Trimite și altora

Clujul este recomandat drept destinație de vacanță de către redacția prestigiosului cotidian britanic The Guardian. Redactorii publicației din Manchester recomandă turiștilor centrul orașului, cu biserica romano-catolică a Sfântului Mihail, Primăria Veche, dar și Palatul Banffy, azi Muzeul de Artă.

De asemenea, pe lista recomandărilor se mai află festivalurile clujene, de la Zilele Clujului la Jazz in the Park, Electric Castle sau Untold. Redactorii britanici au mai remarcat cluburile precum Gazette Club, Form Space sau Enigma. Ei au apreciat și arta plastică ce este creată în Centrul Cultural Fabrica de Pensule.

Din restul Europei, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate se mai află focurile de artificii din Elche, Spania, gelateria Pillier din Morgex, sat situat în Alpi, Italia, berea din Leuven, Belgia, gastronomia din Aberdeen, Scoția, pădurile din East Sussex, Anglia, zonele izolate din Lincolnshire, Anglia, sau Paestum, Salerno, Italia.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRomânia, pe ultimul loc în Uniunea Europeană la capitolul digitalizarea afacerilor
Next article10 milioane de euro pentru modernizarea Aeroportului Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − 7 =