Cine va conduce Compania de Transport Public în următorii patru ani?

Trimite și altora

Noul director al Companiei de Transport Public (CTP) Cluj este vechiul director, Liviu Neag. El va rămâne în funcție cel puțin până în 2024, după ce contractul său de mandat care expira în 2020 a fost prelungit.

“În luna decembrie 2019 mi-a fost prelungit mandatul pentru încă patru ani”, a anunțat directorul CTP, citat de Media 9.

Liviu Neag conduce Compania de Transport Public, fosta Regie Autonomă de Transport Urban Călători (RATUC), din 1990. El s-a remarcat prin mai multe premiere, inclusiv prin introducerea autobuzelor electrice în transportul public. Obiectivul asumat de autoritățile locale este ca până în 2030 transportul public clujean să fie complet electric.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum va arăta noul campus al Academiei de Muzică
Next articleMinistrul Agriculturii, Adrian Oros, declară război vânătorilor de subvenții
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nineteen − fourteen =