România va avea șapte atașați agricoli

Trimite și altora

Șapte dintre ambasadele României vor avea, din acest an, atașați agricoli, a anunțat ministrul Agriculturii, Adrian Oros. El a afirmat că a propus înființarea acestor posturi de atașați agricoli pentru a promova produsele agricole și alimentare românești în străinătate.

Ministrul Agriculturii a declarat că dorește să încurajeze exportul de produse agricole și alimentare cu valoare adăugată mare, procesate în România. Adrian Oros a afirmat că, în domeniul agricol, România a ajuns la un deficit comerciale de două miliarde de euro pe an, pentru că românii exportă foarte multe materii prime și importă foarte multe alimente procesate.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum renaște turismul balnear la Ocna Mureș
Next articleInvestiție de 34 de milioane de lei într-o școală din Florești
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × two =