ClujToday: Tot mai multe companii își restrâng spațiile de birouri și mizează pe telemuncă

Trimite și altora

Măsurile de distanțare socială au impus regândirea modelului de afaceri pentru multe companii. Telemunca a devenit tot mai răspândită, iar ultimele luni au demonstrat că este eficientă. De aceea, multe companii se gândesc să își restrângă spațiile de care dispun în marile clădiri de birouri. Angajații pot lucra de acasă, iar pentru ședințele la care trebuie să participe toată lumea, companiile pot închiria cu ora sălile de conferință, spune expertul în domeniul imobiliar Paul Măluțan, de la Blitz Imobiliare.

Există schimbări și pe piața spațiilor comerciale. Pentru că în toamnă ar putea urma un nou val de îmbolnăviri cu coronavirus, multe companii preferă acum micile magazine din cartiere, pentru a fi cât mai aproape de clienții lor, mai spune Paul Măluțan.

Cu toate aceste schimbări, Clujul rămâne una dintre cele mai scumpe piețe imobiliare din România și singurul oraș în care prețurile sunt la fel de mari precum în București.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCurtea Constituțională vs amenzile aplicate în perioada stării de urgență
Next articleO companie clujeană lansează o aplicație de booking pentru servicii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

six − 3 =