În ce condiții va fi organizată ediția din acest an a TIFF

Trimite și altora

 

 

 

 

 

 

 

Cel mai important festival de film din România va avea loc, în ciuda măsurilor de distanțare socială decise de autorități. Ediția din acest an a TIFF va avea loc în perioada 31 iulie – 9 august.

Toate proiecțiile de film din cadrul TIFF vor avea loc în condiții speciale. Proiecțiile din spații închise vor reuni maxim 50 de persoane. Cele mai multe dintre ele vor avea loc în cinematografe drive-in sau în aer liber, precum cel din Piața Unirii, spune fondatorul TIFF, Tudor Giurgiu.

Organizatorii vor lua toate măsurile necesare pentru ca proiecțiile de film să aibă loc în cele mai sigure condiții, mai spune Tudor Giurgiu.

Proiecțiile vor fi găzduite în cinematografe amenajate pe acoperișul unor mall-uri din Cluj, în Arkhai Sculpture Park din Vlaha, în curtea castelului Banffy din Bonțida sau în curtea Institutului Francez. În perioada următoare, după data de 15 iunie, vor fi anunțați și primii invitați.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum și-au adaptat universitățile clujene admiterea la condițiile pandemiei
Next article252 de milioane de lei pentru panouri fotovoltaice, prin programul Casa Verde
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × 5 =